Blogger tarafından desteklenmektedir.

Trend alarmı: Balon kollar (mağazalarda neler var?)

by - 07:03



Mevsimler gibi değişken trendler ile ne yapacağımızı bilmez olduğumuz bir süreçteyiz. Havaların bir ısınması, ertesi gün yağmur yağması bir sonra ki gün hissedilenin yirmili derecelere varması derken bizlerde ne giysek derdine düştük. Sezona dair notlar almak adına bir alışveriş turu düzenledim. Bu tur esnasında fark ettim ki sezonda yükselmeye ve mağazalarda yerlerini alan balon kollar dikkatimi çekti. Sizler için sıkça göreceğimiz bu formda ki parçaları denedim. Sezonda sıradan olmanın dışına çıkarak balon kollar her form ve tarz ile dolaplarımızın vazgeçilmezi olmaya aday.


Balon kol ilk olarak beyaz, pudra pembesi kadife kol detaylı Zara sweati ile hayatımıza dahil oldu. Herkeste görmeye başladığımız bu parça ile aslında biraz olsun balon kollara alıştık. Daha sonra pek çok marka sweat ile sınırlı kalmayıp gömlek ve penye üstlere de taşıdı bu detayı. Bu çeşitlenme de bizlere oldukça kolaylık sağladı. Özellikle spor görünüm de olan balon kollu parçalar giy-çık kategorisinde kolayca yerini aldı. Stradivarius çıkarmam da ilk olarak sezon bölümünde yer alan beyaz düşük yaka ponpon ve nakış detaylı bu parça dikkatimi çekti. Kol kısmını dilediğiniz gibi sıkıp kullanabiliyorsunuz. Fiyatı ise, 119,99.


 Balon kollu bir parçayı kombinlerken ilk olarak hangi tarza bürünmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Eğer spor bir tarza sahipseniz tıpkı Zara'da olduğu gibi sweatleri tercih edebilirsiniz. Eğer daha klasik bir tarzınız varsa burada da devreye daha ince kumaşlılar veya gömlekler giriyor. Stradivarius bu aşamada sizlere oldukça fazla alternatif sunuyor.Mavi kalp yaka ile kapalı yaka balon kısa kollu gömleğe buradan ulaşabilirsiniz.

Yine ayı kumaşa sahip Zara'da ki sarı bluz klasik spor tarzı benimseyenler için oldukça kullanışlı olacaktır.





Özellikle bahar aylarında olduğumuzu düşünürsek triko balon kollu bir parça istediğiniz şekilde kullanmanıza imkan sağlayacaktır. Spor tarzı sevenler ve bu şekilde giyinenler, balon kol bir sweat ile spor tayt,eşofman veya palazzo penye pantolonları tercih edebilirler. Bu kombini spor ayakkabılar ile , tamamlayıcı olarak bu aralar oldukça trend olan saten spor bir şapka ve sırt çantasıyla bir araya getirebilirsiniz. Spor parçalar bana göre diyenler için ise Bershka'da baskılı ve kolunda yazılar olan olabildiğine salaş sweat yardımcı ve kurtarıcı bir parça olacaktır. 



Klasik tarza sahip olanlar için ise gömlekte balon kol oldukça kurtarıcı bir parça olacaktır. Sezonda fırfırın su götürmez varlığı ile balon kol bir araya geldiğin altına giyeceğiniz sigaret kot pantolon ile oldukça şık görünebilirsiniz. (Taba kiremit tonlarına sahip denediğim bu parça ise bunun için adeta dikilmiş kaftan. Kumaşına ve kendisine jayran kaldığım bu parçaya Stradivarius markasından göz atabilirsiniz.) Clutch ve kalın topuklu ayakkabınızı sade tutup kulağınızda büyük ve gösterişli bir küpe tercih etmeniz ise gözleri üzerinize toplayacaktır. Benim belli bir tarzım yok ben ne varsa mağazalarda onu giyerim diyenlere ise bu parçayı tercih ettikleri takdirde bir jean ve düz renk babet ile tamamlamaları fazla yormadan sade ve tarz görünmelerini sağlayacaktır. 
Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

1 yorum

  1. kiramit renkli olan çok güzel cidden, hemen alacağımmm

    YanıtlaSil

Instagram