Blogger tarafından desteklenmektedir.

Trend alarmı: Hasır çantalar

by - 13:55


Yazın yükselen enerjisi ile aramıza yeni bir trend katıldı. Özellikle havuz başı ve sahillerde gördüğümüz hasır çantalar bu yaz sokaklara çıkmaya hazırlanıyor. Çeşitli renk ve tarza sahip hasır çantalar yaz aylarının vazgeçilmezleri olmaya aday.


Yaz sezonu soğuk havaların geçmesini beklerken bir anda kendini sıcaklarla beraber hatırlattı. Okulların bitmesi, bayramın yaklaşması derken hepimizi bir tatil telaşı sardı. Deniz, kum, güneş üçlüsüne kavuşmak için bavulumuzu hazırlarken oldukça kurtarıcı bir parça kum tanesi gibi parlamaya başladı. Kumsala inerken tercih ettiğimiz hasır çantalar bu sefer deniz ve sahil modası dışına taşıp sokaklara taşınıyor.

Küçük hasır çantalar bavul içerisinde kaplayacağı yer düşünüldüğünde ve sahil kesimlerinde akşam çıkarken hemen "al çık" rahatlığını sunması yönüyle oldukça isabetli bir tercih. Renkli kumaşlar ile bir araya geldiklerinde ise yazın enerji ve eğlence dolu tarafını yansıtıyor. Şuan pek çok marka bu çantalardan koleksiyonlarına ekledi. Hem plaj için hem günlük hayatta kullanmak istediğiniz bir çantaya sahip olmak istiyorsanız aşağıda birkaç öneriye göz atabilirsiniz. Denizin, güneşin güzel enerjisinin tadını çıkaracağınız bir sezon olmasını diliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere  hoşça kalın.

Zara- Mini tote çanta- 129,95 TL


Mango- Hasır çanta- 139,99 TL
Ali express- 5-10 USD

You May Also Like

0 yorum

Instagram