Blogger tarafından desteklenmektedir.

Medcezir Stili #1

by - 12:57


Yeni sezonun açılması ile dizilerde yavaş yavaş start vermeye başladı. Bunlardan biride Cuma günü başlayan ve severek takip edilen Medcezir idi. The O.C 'nin uyarlaması olan bu dizimiz oyuncuların tarz ve stilleri ile kaliteli bir ivme kazandı. Bende her bölümden sonra bir blog yazısı ile sizlere Medcezir tarzını taşıyacağım.

İkinci sezonun ilk bölümü olan Medcezir'in 39.bölümü 12 eylül Cuma günü izleyen ile buluştu.Dizinin bölümleri kadar,oyuncuların stilleri ve giydikleri de merakla takip ediliyor. İlk yazı dizim olarak bununla başlamak istedim. Umarım beğenirsiniz. Şimdi yavaştan göz atmaya başlayalım.

 

İlk olarak dizinin hanımlarına şöyle bir bakalım...
Esas kız Mira dizinin ilk bölümünde bohem aynı zamanda şık tarzı ile göz doldurdu. Havalananında vintage hırka tercih eden Mira aynı tarzda bir çanta ile tamamlamış kombinini. Parti için ise payetli eteğiyle kombinlediği beyaz tişörtü ve dalgalı saçları ile fresh ve şık bir hava yakalamış. Aynı zamanda dizinin diğer sahnelerinde de Mira'nın spor seçimleri dikkat çekmeyecek gibi değil. Beyaz ceketi, Topshop siyah bistüyeri ve Tom Ford gözlüğü ile yaptığı kombin ise benim favorim.



Gelelim Eylül'e...
Eylül her zamanki gibi yine cici bici kombinleri ile ekranlardaydı. Genelde pastel tonları tercih eden Eylül düz saçlarını tamamlayıcı olarak kullanmış anlaşılan. Havuz başı partisinde tercih ettiği H&M elbise ise iyi bir tercih olmuş.


Veee dizinin en Cool kadını olan Sedef'te sıraa...
Kendisini ve tarzını fazlasıyla beğendiğim Sedef sezona durgun başladı. Normalde uçuk kaçık,maskülen bir tarza sahip olan Sedef sade parçaları kombinlemeyi tercih etmiş. Sezonda da fazlasıyla öne çıkan ve revaçta olan Kimono ile yaptığı kombini ile  fazlasıyla şık gözüküyor. Sedef'te dikkat çeken ve benim çok beğendiğim detay kullandığı gold yüzük...Diğer bölümleri sabırsızlıkla beklemek için  en önemli etkenlerden biri bu kadının tarzı NET :)



Dizimizin vazgeçilmezi davetler kuşkusuz. Bu bölümün davetinde konsepti yüzünden hanımlarımızın tercihi siyahtan yana oldu. Klasik ve şık tercihler yapmışlar. Eylül'ün tercih ettiği aşırı göğüs dekoltesi hariç gayet zarif duruyorlar. Ama benim en beğendiğim kıyafete Mira sahipti. Özgür Masur imzası taşıyan elbisesi kusursuz gözüküyor. Elbisesini tamamladığı saçları ise fazlasıyla doğal bir hava katmış ve dozunda bir hava yakalamış. Mira 10 puanı hakketti :)


                                                                Erkeklere geldi sıra...
   Yaman dizide genel olarak düz renk tişörtleri ile ekranlardaydı. Spor tarzında istikrarlı bir yol izliyor Esas oğlan :) Davette ise siyah takım elbisesi ile fazlasıyla şık gözüküyordu Yaman.


    Dizinin kötü çocuğu Orkun ise Yaman'ın tersine olabildiğine desenli tişörtler seçmiş. Aynı zamanda capleri ile spor ve cool bir hava yakalamış. Davette ise takımını papyon ile tamamlayan Orkun'un saçları tüm havasını ve büyüsünü bozdu. Ama bu son dakika bombasına rağmen, bölümün en tarz sahibi erkeği idi kuşkusuz.


Vee son olarak Mert ve Selim'in tarzına göz atıp yazımı bitireceğim. 
Mert bu bölümde uzayan kıvırcık saçları ve sakalları ile karşıladı bizi. Yuvarlak gözlükleri ile fazlasıyla sevimli gözükmüyor mu sizce de ? Renkli tercihlerde bulunan Mert çocuksu ruhunun hala olduğunu ise Superman tişörtü ile unutturmadı :) Babası Selim ise klasik ve spor tercihleri ile ekranlardaydı. 

Evet ilk yazı dizim şimdilik bu kadar. Umarım keyif alarak okumuşsunuzdur. Yorum ve düşüncelerinizi lütfen benden esirgemeyin. Yeniden görüşmek üzere. :) 

                                                                                            
                                                                                                               by YAĞMUR 

You May Also Like

0 yorum

Instagram