Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ojelere yaz etkisi

by - 07:49


Yaz sezonuna giriyoruz. Her ne kadar dolaplarımızı buna hazırlasak da başka bir konu daha oldukça önem taşıyor. Tırnak bakımımız ve oje tercihlerimizde görünümümüzün tamamlayıcıları olabiliyor. Özellikle oje rengi seçimlerimiz sezondan sezona farklılık gösteriyor.

Plajlarda parlamak için : Sedefli ojeler 



Bu sezonda geçen sezondan oldukça ters bir trend ortaya çıktı tırnaklarda mat görünüm yerini sedefli ve parlak görünüme bıraktı. Bu yaz sıklıkla göreceğimiz sedefli ojeler gözleri tırnaklarınıza çekecek. Benim yaza girerken ojelerimin yanına eklediğim toprak tonlarında iki sedefli oje oldu. Bir Pastel'in 225 numaralı diğeri ise Flormar'ın Party serisinin PL387 vintage gold ojesi oldu. Bunlar daha çok parlaklığa dikkat çekerken rengi arka plana atan ojeler. Eğer siz renk olarak da tırnaklarınızı parlatmak istiyorsanız daha canlı pembe, mavi gibi tonlarda sedefli ojeleri tercih edebilirsiniz.

Cıvıl cıvıl bir yaz için: Rengarenk ojeler



Sedefli ojelere ısınamayanların eli ise yazın canlı renklerine kayacak. Özellikle bu yıl turuncu ve sarı gibi canlı renkler yazın enerjisi ile bütünleşecek. Renk renk oje konusunda Flormar gerçekten aklınıza gelebilecek her rengi ve tonunu size sunuyor. Full color serisinin ojeleri sürüş ve renk seçeneği konusunda yaz için oldukça başarılı bir koleksiyon sunuyor. Seride yer alan FC47 numaralı sarı tondaki ojeyi çiçek desenli bir elbise ile bir araya getirdiğiniz de güneşin batışına yakışır bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu serinin renkleri arasında kırmızı, lila ve daha pek çok renkte yer alıyor.

Yok gibi: Pastel tonlar 



Her iki kategori de size hitap etmiyorsa büyük ihtimalle siz benim gibi pastel tonlarda ojelere ve sadeliğe düşkünsünüz. Uzun bir süredir oje olarak tercihimi Pastel'in Nude serisinden yana kullanıyorum. Tırnakta yokmuş hissinde ve zarif duran renklere adeta takmış durumdayım. Seride yer alan "Caramel" ise favorim. Neredeyse ten rengim ile aynı renkte. Bunun dışında aynı seride yer alan "Rose" rengi bir diğer severek kullandığım bir oje. Seçimlerinizi sadelikten yana kullanıyorsanız daha pastel tonlar bu yaz sizin için dikilmiş kaftan. Pastel'in Nude serisine göz atmadan geçmeyin. Bahsettiğim bu iki renk dışında pastel aklınıza gelebilecek neredeyse tüm tonlar var.

Yazı sabırsızlıkla beklerken vazgeçemediklerimiz arasında yer alan küçük yardımcıları atlamak olmazdı. Üç farklı alternatif arasından sizi yansıtan ve iyi hissettiren oje seçiminiz tarzınızın tamamlayıcısı olacaktır. Bu yaz tercihinizi hangisinden yana kullanacağınızı ve öneri olarak farklı renk seçeneklerini yorum kısmında benimle paylaşırsanız çok sevinirim  :)

Zeynep Yağmur ÖNCEL 

You May Also Like

0 yorum

Instagram