Blogger tarafından desteklenmektedir.

Balat'ta hayat var: Atölye Kafası

by - 15:53

Senin kafan kadar benim atölyem var!


İstanbul Balat kafeleri dillere destandır ve oraya yolu düşenler anlata anlata bitiremezler. Birbirinden farklı kültürü kucaklayan Balat ise girdiğiniz an sizi içine çeker. Farklı konseptlere sahip mini kafeleri arasında kimi samimiyeti, kimi ise yaratıcılığı ile sizi yakalar. Bunlardan belki de en özgün fikre sahip olan Atölye Kafası ise “Dükkân senin!” tabirinin hakkını veriyor.


Atölye Kafası “Hangar”, İstanbul’un Fatih ilçesinin Ayakapı semtinde bulunuyor. Eski kereste deposunun kafe konseptine çevrilmesiyle oldukça otantik bir hava yakalayan kafe içerisinde kahvenizi yudumlarken orada beğendiğiniz koltuğu satın alabilme imkânı da sunuyor. Atölye kafası orada bulunan her şeyi kendi atölyelerinde sizin için hazırlayıp sahip olmanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra her ay düzenlenen takvim ile dans, müzik, sinema gibi pek çok alanda farklı etkinlikler de düzenleniyor.

Etkinlik kafası



Atölye kafası kafe ve atölye ikilisini bir araya getirmesinin yanı sıra pek çok etkinliği de bünyesinde düzenliyor. Her ay farklı takvimler ile yoga atölyeleri, stand-up gösterileri, sinema günleri ve konserlerin olduğu birbirinden farklı etkinlikler yapılıyor. Kafenin ortasında bulunan sahnede buraya gelenler için bu etkinliklerin dışında sosyalleşme alanı da sağlanıyor.
Kafe içerisinde wifi bulunmuyor. Buraya gelenlerin arkadaşları ile sohbet dijital ortamdan uzak durmasının çözümünü böyle bulan kafe oldukça samimi bir ortam sunuyor. Kafe içerisinde incelerken yorulacağınız kadar çok ürün ve nesnenin varlığının yanı sıra dilek ağacına küçük anılar ve notlar bırakabiliyorsunuz.


Nasıl gidebilirim?



Buraya ulaşım ise pek çok yerden sağlanabiliyor. Atölye cafenin tam iki şubesi bulunuyor. Bundan ilki Eminönü diğeri ise Balat şubesi. Etkinlikler için önceden rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Ulaşım konusunda tüm detaylı bilgiyi ise aşağıda bırakacağım resmi internet sitelerinden samimi bir anlatım ile öğrenebilirsiniz.

Kahvaltı ve Organizasyonlar için Lütfen Rezervasyon yaptırmak için;
Haftaiçi: 10.00 - 00.00
Haftasonu: 10.00 – 00.30

You May Also Like

0 yorum

Instagram