Blogger tarafından desteklenmektedir.

2015 Oscars Styles

by - 08:27


Yine bir ödül töreninden herkese merhaba! Bu sene yenisi düzenlenen Oscar töreninde ödüller sahiplerini buldu. Bu kadar büyük ve önemli bir organizasyon olunca ünlü isimler şıklık yarışına girdi. Sadece törenle de kalmadı; after partyler, nice yemek ve davetler Oscar için düzenlendi. Okul derslerimin yoğunluğu nedeniyle bu post biraz gecikmeli oldu. Ve yolda beklemekte olan iki post daha var. O yüzden fazla lafı uzatmadan kısaca şöyle bir Oscar stillerine göz atalım. Hazırsanız başlıyoruz :) 



Jennifer Lopez: Ellie Saab Haute Couture 2015
Emma Stone: Ellie Saab Haute Couture 2015
Keira Knightley: Valentino 


Gwyneth Paltrow
Reese Witherspoon: Tom Ford
Julianne Moore: Chanel 


Anna Kendrick, Jamie Chung, Karoline Kurkova


Chrissy Teigen
Cate Blanchett: Martin Margiela Couture
Jennifer Aniston: Atelier Versace


Felicity Jones: Alexander Mcqueen 
Margot Robbie
Rojamund Pike: Givenchy 


Marion Cotillard
Nicole Kidman: Louis Vuitton
Merly Streep: Lanvin


Naomi Watts
Lady Gaga: Alaia
Sienna Miller: Oscar de la Renta


Rita Ora
Scarlett Johansson: Atelier Versace 

Kırmızı halı bu şekildeydi. En beğendiğim kombin ve görünüşlere gelirsek, daha önceden severek kaleme aldığım Ellie Saab Haute Couture koleksiyonundan bir parça giyen Jennifer Lopez oldukça zarif duruyor. Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon ve Sienna Miller'i gayet zarif ve şık buldum. Başarız kombinlere imza atan ve rüküş olan isimlerin başında malesef Lady Gaga geliyor. Bulaşık eldivenini andıran anlamsız eldivenleri ve tarzına hiç uymayan kabarık elbisesi ile şık gözükmüyor. Diğer başarısız kombinlere imza atan isimlerde Nicole Kidman ve Marion Cotillard oldu. 

Bir yazımın daha sonuna geldik. Peki sizin favoriniz kim? Siz kimleri rüküş buldunuz? Yorum bırakmayı unutmayın. Önümüzdeki günlerde gelecek bir stil, bir de fashion week postu için News With Rain'de beklemede kalın! Sevgiler.

Yağmur ÖNCEL






You May Also Like

0 yorum

Instagram