Blogger tarafından desteklenmektedir.

57th Grammy Awards

by - 10:43


Yeni bir ödül töreni yazısıyla herkese merhaba! 57.si geçtiğimiz gün yapılan Grammy ödülleri sahiplerini buldu. Bu kadar büyük bir ödül töreni söz konusu olunca kırmızı halıda da birçok ünlü isim boy gösterdi. Tek tek isimlere bakmadan önce genel bir bakış attığımızda ünlülerin çoğunun cesur göğüs dekoltelerine ve birçok ünlünün değişen tarzlarına tanıklık edeceğinizi belirtmek isterim. Hazırsanız koltuklarınıza kurulun ve bu yazının keyfini çıkarın :) 


İlk olarak kıyafet seçimiyle adından söz ettiren ve tiye alınan Rihanna ile başlayalım. Gecede oldukça kabarık Giambattista Valli tasarımı ile boy gösteren kötü kızımız bu sefer daha cici bici olmayı tercih etmiş. Tabi uzak olduğu bir tarz olunca bildiğiniz afallamış Rihanna. Evet belki böyle kabarık bir elbise uçuş uçuş olmasıyla küçük kız çocuklarının dikkatini çekebilir fakat Rihanna sizce de oyuncak bebek şeklindeki pastaları andırmıyor mu ? Bizim asi ve cesur seçimlerine alıştığımız ünlü şarkıcı dövme ve takı seçimleriyle kendi tarzını yansıtmayı tercih etmiş. Benim için vasat kategorisinde yer alacak bir görüntüye imza atmış Rihanna. Biran önce eski haline dönmesini temenni edip bir diğer isime geçelim! 


Gecede benim en beğendiğim kombinlerden birine imza atan isim Taylor Swift oluyor. Mavi ve yeşil tonlarının geçişleri bulunan elbisesi Elie Saab imzalı. Özellikle bu tona ayakkabıları ile katmış olduğu renge bayıldım. Sadece makyaj, takı ve saç modeli ile Taylor Swift oldukça şık gözüküyor. 


Geceye saç rengiyle renk ve neşe katan Katy Perry'de sıra. Önceki yazımda yazdığım Zuhair Murad Couture defilesine bakarsak elbise fazlasıyla onun tasarımı olduğunu bağırıyor. Katy Perry oldukça sade ama bir o kadarda farklı bir hava katmış elbiseye. Onca başarısız kombinin yanında gayet iyi duruyor Perry. 


Sıra geldi aldığı aşırı kiloları ile göz dolduran(!) Lady Gaga'ya. Brandon Maxvwell imzalı elbisesinin içinde aşırı kilolarını saklamak yerine sergilemeyi tercih etmiş. En son zayıf halleri ve elmacık kemikleri ile hatırladığımız Gaga yanlış dekolte seçimi ile göz yoran ve rüküş bir kombine imza atmış. Beğendiğim tek nokta ise saçı ve makyajı oldu ne yazık ki.

                  

Geldik müzik dünyasının çıtı pıtı çıtırı Ariana Grande'ye. Saçı ve makyajında istikrarı bozmayan Grande sırt dekoltesinden kurtarabilmiş sadece. Onun dışında boyunu kesen anlamsız beyaz stilettoları, minyon tipine aldanmadan seçtiği çantası yerinde tercihler olmamış malesef. 


Anlamsız ve bir o kadar da göz yoran bir kombin Kim Kardashian'dan geldi. Jean Paul Gaultier imzalı bu aşırı elbisesi ve yeni kestirdiği saçları ile bu kırmızı halının hakkını veremiyor Kardashian. Yazımın başında dediğim gibi her adım başı kırmızı halıda karşımıza çıkan bir göğüs dekoltesi olayı Kim'in üzerinde de adeta bağırıyor. 


En beğendiklerim arasına biraz torpilli de  olsa Beyonce giriyor. Sevgim ve hayranlığımın üst safada olduğu bu muhteşem kadın benim gözümde ne giyse kusursuz. Doğal bıraktığı saçları ve sadeliği ile parlıyor adeta. Proenza Schouler tasarımı elbisesini zümrüt yeşili takılar ve su dalgası saçları ile kombinleyen Beyonce benden tam yıldız alıyor :) 





Geceye diğer katılan ünlü isimler ve kombinleri de bu şekilde. Bu kombinler arasından da sadeliği ile beni oldukça şaşırtan Miley Cyrus'un kombini oldu. Buna artı olarak tıpkı Lady Gaga gibi Paris Hilton ve Ciara'nın aldığı kilolarda oldukça dikkat çekti. 



Gecede erkekler de bayanlar kadar özenli ve şık gözüküyordu. Benim favorilerim altta ki fotoğrafta ki üçlü ve Nick Jonas oldu. Klas duruşları ile Ne-Yo, Kanye West ve Usher sizce de oldukça havalı durmuyorlar mı ? Nick Jonas'ın seçimine ise diyecek söz yok. Hem spor hem şık bir takım seçmiş kendine. 


Gecenin ünlü çiftleri de bu şekilde objektiflere poz verdi. Sizin favori çiftiniz kim peki? 






Son olarak geceye dair ünlü isimlerin Instagram paylaşımlarına yer vermek istedim. Ödüllere doyamayan Beyonce- Jay Z çifti, aşklarını tüm dünyaya haykıran Big Sean- Ariana çifti, ünlü isimlerin hazırlanma aşamaları ve sevgi dolu fotoğraflar ile geceyi tamamladılar. 

Umarım severek okuduğunuz bir yazı olmuştur. Yeni yazılar için Newswithrain'i takipte kalın. 
Sevgiler...
YagmurOncel 

You May Also Like

0 yorum

Instagram