Blogger tarafından desteklenmektedir.

Defacto ve Veet'in yeni marka yüzleri

by - 05:25

Baharın tadının damağımızda kaldığı yağmurlu bir günden herkese merhaba! Oldukça kasvetli olan hava durumlarına aldırmadan bugünün taze iki haberini hemen blogta yayınlamalıyım diyerek kolları sıvadım. Bugün iki marka farklı lansmanlar ile yeni marka yüzlerini basına sundu. 

Leyda Lydia Tuğutlu ve Veet işbirliği

                                       Fotoğraflar: Instagram:@leylalydia , @veettr
Basın mensupları ile buluşan ilk marka Veet oldu. Güzellik ve bakım alanında daha önce pek çok isimle çalışan marka bu sefer Leyla Lydia Tuğutlu ile bir araya geldi. Soho House'de gerçekleşen lansman boyunca soruları yanıtladı. Tuğutlu pembelerle süslenmiş konsepte uyumlu puantiyeli, üst kısmı transparan midi elbisesi ve dalgalı saçlarıyla doğal görünüm elde etmiş. Güzel oyuncu heyecanını Instagram üzerinden paylaşırken lansman boyunca atılan fotoğraf ve tweetler"#veetheranguzel,#heranpuruzsuz ve #heranguzel" etiketleri ile paylaşıldı.

Aras ve Hande jeanleri ile geliyor

Bir diğer lansman yeni sezon jeanlerini tanıtmak üzere Defacto tarafından gerçekleşti. "Cuk oturur.Mükemmel durur" sloganı ile oluşturulan koleksiyonu yeni marka yüzlerini geçtiğimiz hafta açıklayan marka lansman ile koleksiyonu tanıttı. Markanın yeni jean koleksiyonunun tanıtımını Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel üstlendi. Daha önce İrem Derici, Buse Terim gibi isimlerle mağazalarını süsleyen Defacto bu sezonda bu iki ünlü genç ismi mağazalarına taşıyacak. Basın mensupları ile bugün saat 11.00'da buluşan İynemli ve Erçel Instagram ve Facebook üzerinden yapılan canlı yayın ile koleksiyonu aslında tüm kamuoyuna tanıttı.

You May Also Like

0 yorum

Instagram