Blogger tarafından desteklenmektedir.

Tiffany&Co. Lady Gaga ile buluşuyor

by - 08:04


Markalar ile ünlü isimlerin işbirlikleri sonucu ortaya çıkan koleksiyonların arasına Lady Gaga ve Tiffany&Co. markası da katıldı. Marka, "Legendary Style" kampanyasının yeni "Tiffany HardWear" koleksiyonunun reklam yüzünün Lady Gaga olduğunu duyurdu.Ünlü yıldızın özel koleksiyonuna dair ön bilgilerde moda dünyasında şimdiden yer almaya başladı. 



Lady Gaga, "Tiffany&Co. markasının New York'ta sihrin gerçekleştiği en iyi yer olduğunu bilerek doğuyorsunuz"derken, markanın zamansız Amerika mücevherini temsil ettiğini söyledi.

Markanın tanıtım ve reklam aşamasında ilk hamlesi 15 saniyelik bir video ile oldu.  Grace Coddington'un kreatif direktörlüğünde gerçekleşen video da Lady Gaga markanın aksesuarlarına olan sevgisini anlatıyor. Videonun çekimleri ise David Sims tarafından yapıldı.

Markanın bu kısa süreli olan video hamlesinden sonra kampanyanın 60 saniyelik videosu ise Lady Gaga'nın da performans sergileyeceği Super Bowl'da gösterilecek. Bu video ile marka bir ilkine imza atarak bu şovda ilk defa videosuna ve ismine yer bulacak.
The Tiffany HardWear koleksiyonu 2 Mayıs günü markanın internet sitesinden, mağazalarda ise 28 Nisan günü satışa başlanacak.

Kampanyanın ilk 15 saniyelik tanıtımı;



Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram