Blogger tarafından desteklenmektedir.

#TOMMYXGIGI

by - 09:38

New York Moda Haftası’nda Tommy Hilfiger muhteşem moda lunaparkı çalışması ile gündemde. #TOMMYXGIGI koleksiyonunu basın ve satın alıcılarla buluşturan Tommy Hilfiger, South Street Seaport’taki 'Tommy Pier' isimli parkını halka açtı. Tommy Hilfiger 2 gün sürecek #TOMMYNOW konseptiyle bu sezon karnaval tadında bir defileye imza atmaya hazırlanıyor.

9 Eylül’de gerçekleşecek etkinlikte, Tommy Hilfiger, podyumda sergilenen her ürünü resmi web sitesi tommy.comda online satışa açtı. Tommy Hilfiger’ın süper model Gigi Hadid ile birlikte tasarladığı #TOMMYXGIGI kapsül koleksiyonun dünya prömiyeri de bu defile ile gerçekleşti.
#TOMMYNOW hashtag’iyle birkaç gündür sosyal medyada büyük ses getiren Hilfiger’ın bu projesi, yenilikçi bir başkaldırı gibi.  Hilfiger, içinde bulunduğumuz dijital çağda yeni bir dil konuşulması gerektiğini savunarak, değişim bayrağını dalgalarından ilk markalardan biri oluyor. 
Tommy Hilfiger defile hakkında “Marka felsefemizin mükemmel ifadesi olan #TOMMYNOW, her zaman düzenlemek istediğim bir defile olacak. Alışılmış kalıpları yıkan, müşteriyi işimizin merkezine yerleştiren, modayla eğlenceyi buluşturup eğlenceli ve ilham verici deneyimler yaratmaya inanan bir markayız. Süper model ve sosyal medya ikonu Gigi Hadid bu etkinliğin yıldızı olacağı ve bu unutulmaz defileyi cuma gecesi dünyanın her yanındaki dostlarımız ve hayranlarımızla paylaşacağımız için çok heyecanlıyım” diyor.
Gigi Hadid hem yaptığı işlerle hem de güzelliği ile şüphesiz şuan en gözde modeller arasında. Durum böyle olunca moda dünyasında da su götürmez bir etkisi olduğu da ortada. Bu yazıyı da severek okuduğunuzu umuyorum. Tekrardan görüşmek üzere. Sevgiler...


Koleksiyoun tanıtıldığı lunapark konseptli defilenin tamamını yukarıdan izleyebilirsiniz. 
Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram