Blogger tarafından desteklenmektedir.

Yeezy Season 4 (NYFW)

by - 08:48


Kim Kardashian ve Kylie-Kendall Jenner kardeşler üstlerinde koleksiyona ait parçalar ile defileyi seyretti

Moda sektörüne Yeezy ile giriş yapan Kanye West, 4. koleksiyonunu New York Moda Haftası'nın ilk gününde tanıttı. Kanye West’in Yeezy Season 4 koleksiyon sunumunun ön sırasında Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Anna Wintour ve Carine Roitfeld'in de yer aldı. Defile de oversize parkalar, şeffaf uzun çizmeler, parlak sarı ve nude tonlar hakimdi. Model Chanel Iman ve Sofia Richie'nin yürüdüğü ve Roosevelt Island'da gerçekleşen sunumunun performansı bu sene de sanatçı Vanessa Beecroft'a ait.


Uzun çizmeler, oversize kazaklar ve tona ton uyarlamalar defilede oldukça dikkat çekti. Kardashian tarzının izleride mini ve dar elbiseler ile çorap çizme kombinlerinde sıkça bu koleksiyonda da kendini göstermiş. Defile sırasında ön sıralarda defileyi izleyen, Kim ve Kylie-Kendall kardeşler bu koleksiyondan seçtikleri parçalar ile de tarzlarını ortaya çıkarmış. 


Burada da biraz daha Kanye esintisi görüyoruz. Olabildiğine bol ve salaş parçalar bu koleksiyonda da yerini almış. Günlük, rahat ve "gangsta" tarzının yansıması olan bu parçalar biraz daha spor şık tarzı sevenler için düşünülüp, tasarlanmışa benziyor. 
Salaş ve oversize kapüşonlu montlar ise defilenin bir diğer dikkat çeken parçasıydı.  

Krem gibi nude tonların dışında sarı da defile de yer aldı. Bej,kiremit rengi gibi tonların dışına çıkmayan West, sarının daha çok hardal rengine kaçan tonunu birkaç parçada kullanmayı tercih etmiş. 
Mayolar, ikili takımlar ve dar kalem elbiseler sizce de fazlasıyla Kim tarzına uygun değil mi ? Kanye karısı için koleksiyon içerisinde gizli özel parçalar saklamış gibi adeta. 

Mont ve kabanlara baktığımızda krem ve bejin yanı sıra tam West tarzı birçok parça boy göstermiş. Kamuflaj ve füme tonlarında ki modeller oldukça cool görünümleri tamamlayacak gibi duruyor. 


Siyah rengi defilenin son turunda oldukça hakimdi. Montlardan, ayakkabılara, elbiseden spor parçalara birçok tasarım görücüye çıktı. Kanye West'in özellikle uyarlamasını iyi yaptığı siyah renkli parçalar bu defilede de geçer not aldı izleyenlerden. Daha önce Yeezy spor ayakkabılarını Adidas için tasarlayan ve adından fazlasıyla söz ettiren West, bu sefer daha klasik parçalarla ve yüksek topuklarla satışları alt üst edecek gibi duruyor.


Defilenin ön sıtalaraına baktığımızda ise, Kylie Jenner ve sevgilisini, Kendall Jenner ve Kim Kardashian'ı ve Anna Wintour'u görüyoruz. En ön sıralardan aile bireylerinden destek gören West, defile sonrasında eşi ile kameralara poz verdi. Flaşların ve bakışların üzerlerinde olmasını seven Jenner-Kardashian kardeşler kameralara poz vermektende eksik kalmadılar. Koleksiyona ait parçalarla kameralar karşısına geçtiler.

Benim defileden not ettiklerim ve sizlere aktaracaklarım bu kadar yeni birçok defile ve işbirlikleri ile tekrardan burada olacağım. Umarım sizleri de yeniden görmek mümkün olur. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler... 

Zeynep Yağmur ÖNCEL




You May Also Like

0 yorum

Instagram