Blogger tarafından desteklenmektedir.

Hamileyken ayrı güzel: Blake Lively

by - 05:26

Gossip Girl dizisindeki Serena Van Der Woodsen karakteri ile adından söz ettiren ve tarzı ile de moda dünyasınında ilgi odağı olan Blake Lively, ikinci çocuğunu beklediği şu sıralar yine hamile stiliyle gündemde. 


ABD'li oyuncu Blake Christina Lively  25 Ağustos 1987 Kaliforniya doğumlu. Adından söz ettirmeye Gossip Girl dizisi ile başladı. Ardından kusursuz güzelliği ve fiziği ile moda dünyasının ve markalarında yakın markajına girdi. Birçok başarılı işe imza atan güzel oyuncu, Chanel'in en genç marka yüzü olarak tarihe geçti. Bunun yanı sıra birçok mode dergisinde de kapak kızı olarak defalarca karşımıza çıktı.
Tüm bunların dışında Eylül 2012 yılında Ryan Reynolds ile dünya evine giren Lively'nin bu evliliğinden James adında bir de kızı bulunuyor. O dönemde hamileyken tarzı çok konuşulan ve her zaman şık ve özenli kameralara yakalanan Lively şimdilerde aynı heyecanı tekrardan yaşıyor. İkinci çocuğuna hamile olan oyuncu tekrardan tarzı ile gündemde sık sık yer almaya devam ediyor. Gerek kırmızı halıda gerekse sokak stilinde oldukça özenli gözüken Lively, giydiği yüksek topuklularından da asla vazgeçmiyor.













Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram