Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kenzo x H&M birlikteliği

by - 04:20

Marka ve isimler ile işbirliği yapıp özel koleksiyonlarla  mağazasına taşıyan H&M şimdilerde Kenzo ile bir araya geldi. Marka kapsül bir koleksiyon ile H&M mağazalarında yerini almaya hazırlanıyor. 


Balmain x H&M işbirliğinden sonra merakla beklenen Kenzo x H&M koleksiyonuna dair ilk görüntüler yayınlandı. Kenzo enerjisi yeni temsilcileri ve genç marka elçileri ile renkli bir koleksiyonu birleştiriyor.  Amy Sall, Juliana Huxtable, Isamaya French, Oko Ebombo markanın elçileri olarak objektif karşısına geçti.



Amy Sall, öğrenci ve aktivist. New York’ta yaşıyan Sall,  Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics isimli düşünce kuruluşunun kurucusu. Bir başka elçi Juliana Huxtable ise, 28 yaşında  ve DJ. Kaplan desenli boğazlı üstleri ve görünümlerini tamamlayan yüksek bel taytları ile objektif karşına geçmişler. Bu görünümü pembe logoyu taşıyan siyah deri eldivenleri ve jakar dikilmiş kaplan desenli botları ile tamamlamışlar. 









Markanın elçiler kadrosunda ki bir başka isim: Isamaya French. Londra merkezli Theo Adams Company’nin ortaklarından birin olan French aynı zamanda makyaj sanatçısı. Pembe suni miflon şeritlerle süslü oversize deri ceketi, kaplan desenli boğazlı üstü ve yüksek bel taytı ile bizleri karşılıyor.












Oko Ebombo ile tanışın. Paris'te yaşayan, müzisyen ve performans sanatçısı olan Ebombo, desenli çıkarılabilir yakaya sahip parka, blok renklerde kaplan desenli denim, japon kültürüne atıfta bulunan ‘tabi’ çoraplar ve parmak arası terlikleri giyiyor. Oko aynı zamanda kaplan desenli şapka ve fularını, kaplan desenli çapraz askı çantayı ve desenli örgü fuları takıyor.






Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram