Blogger tarafından desteklenmektedir.

Yeni yıl, ilk hediye

by - 11:48


Yılbaşına 2 gün kala hali hazırda hediyesi olmayanlar için küçük bir yazı sizlerle. Yeni yıl telaşı bundan yaklaşık 2 hafta öncesinden başladı. Süslemeler, giyilecek kıyafetler, gidilecek mekanlar ve hediye seçimleri için koşuşturmacalar erkenden başladı. Yoğun hayat temposu içinde zaman bulamayanlar veya uygun hediyeyi seçemeyenler için ise kolayca gidip alınabilecek ya da evde hazırlanabilecek hediye seçenekleri çok fazla. Onlardan birkaçına göz atıp fikir edinmek isteyenler için umarım bu yazı faydalı olacaktır.

Hediye Kutuları 


Hemen her yerde satılan hediye kutuları ile hazırlamak istediğiniz kişinin zevk ve ihtiyaçlarına göre birkaç küçük parçayla harikalar yaratabilirsiniz. Sevgilinize veya arkadaşınıza hazırlayacağınız bu kutuları kendi hayal gücünüze göre şekillendirebilirsiniz. Bununla uğraşmak istemeyenler için ise hazır olarak hediyelik eşya satan mağaza veya internet sitelerinden ulaşmak oldukça kolay. Şekerlemeler, kar küreleri, kahve kupaları, çeşitli yılbaşı temalı aksesuarlar ve mumlar sizler için küçük ama sevimli seçimler olacaktır. 

Yılbaşı temalı fincanlar


Kış aylarının başlangıcı olan ocak ayı demek sıcak kahvelerin içildiği muhabbet dolu günler demek. Durum böyle olunca yılbaşı temalı, güzel hediye paketine yerleşmiş bir kahve fincanı oldukça güzel bir hediye olacaktır. 


Parfüm- Güzellik ürünü setleri



Kadın erkek farketmeksizin herkesin vazgeçilmezi olan bir hediye alternatifi varsa oda şüphesiz parfümdür. Yeni yılda alacağınız tek bir parfüm veya set sevdiklerinizi özel hissettirecektir. Çeşitli birçok markanın çıkardığı setlerden birkaçına aşağıda fiyatları ile ulaşabilirsiniz. 
Jimmy Choo Flash- 47£

Victoria's Secret Pink seti- 42$

Bath&Body Works setleri-24 ile 49 ₺ arası

Bir diğer alternatif ise kadınlar için hazırlanan makyaj malzemeleri veyakremlerden  oluşan setler. Bu setleri yine birçok marka hediye formunda birden fazla ürünü biraraya getirerek satışa sundu. Bunların arasında Sephora, Victoria's Secret ve Benefit başı çekiyor. Eşinize veya kız arkadaşınıza alacağınız setlerde son dakika için kurtarıcı rolündeler. 

Sephora banyo seti- 56,90 ₺
Sephora- 24,90 ₺


Benefit- 149 ₺

Victoria's Secret-15$

Hızlı bir şekilde elde edebileceğiniz, sevdiklerinizi şımartabileceğiniz ve yılbaşı temalı hediye seçenekleri en yalın haliyle bunlar. Sizde sevdiklerinizi böyle küçük şeylerle mutlu edebilirsiniz. Şimdiden herkesin yeni yılı kutlu, mutlu olsun. Yepyeni bu yılda sevgiyle kalın, her şey gönlünüzce olsun. 

Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram