Blogger tarafından desteklenmektedir.

Moda Bülteni #Kasım2015

by - 10:17

MODA BÜLTENİ KASIM 2015

İki aylık bir aradan sonra herkese merhaba. Okul ile idare edemediğimden buraları biraz ihmal ettim ve belli bir aradan sonra yazmakta geciktiğim moda sektöründeki gelişmeleri bir bülten şeklinde bir araya getirmeye karar verdim. Çok değil iki ay olmasına rağmen moda sektöründe ki gelişmeler, ünlülerin katıldığı davetler ve sezon trendlerine dair birçok şey birikti. Ödül törenlerinden defilelere, sezonun en büyük üç olayı bu bir kaç ay içinde oldu. Bende bunları sizler için bir araya getireceğim ve tek nefeste okumanızı sağlayıp geçmiş bilgileri tazelemek istiyorum. Umarım seversiniz.Ben hazır olduğuma göre sizlerde hazırsanız başlayalım.

10 Kasım 2015 Victoria's Secret Fashion Show 



Her yıl yeni yıl telaşına farklı bir boyut getiren ve anlamlı kılan, Kasım ayının büyük moda olaylarından biri şüphesiz Victoria's Secret Fashion Show. Bu sene daha düzenlenmeden önce birçok habere konu olan show 10 Kasım gecesi televizyonlarda yerini aldı. Rihanna ve Selena Gomez'in sahne alacağı şovda son dakika gelişmesi olarak iptal olan Rihanna performansı yerine Ellie Goulding sahnede yerini aldı. Bu gelişmenin yanı sıra bu senenin en çok konuşulan VS gelişmesi ise şüphesiz Kendall Jenner ve Gigi Hadid'in bu büyük kadroya katılması oldu. Türkiye'de yılbaşı gecesi yayınlanacak olan şov hakkında şimdiden göz aşinalığı kazanmaya ne dersiniz ?



Bu yılki Fantasy Bra'yı Lilly Aldridge taşıdı. 2 milyon dolar değerindeki bu sutyen birçok değerli taştan oluşuyor.(yukarıda solda)



İlk defa VS sahnesinin tozunu yutan iki isim vardı: Kendall Jenner ve Gigi Hadid. İkişir tane kombin ile arzı endam eden sektörün popüler kızları bu şovda da anlarından söz ettirmeyi başardı.

Bu yılki defile "Boho Psychedelic, exotic butterflies, portrait of an angel, pink usa, ice angel ve fireworks" temalarından oluşuyordu. Defilenin ardından yapılan after party ve instagram paylaşımlarında medyada ve moda yayınlarında sıkça yerini aldı. After party görüntüleri ise tam anlamıyla bir şölen havasında oldu. 



Instagram'dan VS esintileri

Kendall Jenner
 
Candice Swanepoel

 
Alessandra Ambrosio



Behati Prinsloo

Adriana Lima

23 Kasım American Music Awards


Her sene büyük bir organizasyon ile sahiplerini bulan AMA bu senede sahiplerini buldu. Büyük bir organizasyona imza atılınca moda sektörünün önde gelen marka ve isimlerinin doğal podyum alanı haline geliyor. Birçok ismin tasarım parçalarla göz doldurduğu kırmızı halı görünümlerine şöyle bir göz atalım.

Gecenin sunucusu,ışıltısı: Jennifer Lopez 

Kusursuz fiziği ve sempatik tavırları ile bilinen Latin şarkıcı Jennifer Lopez bu sene AMA'nın sunuculuğunu üstlendi. Adeta dolabında ne var ne yok toplayıp gelen yıldız birbirinden farklı ona yakın kostğm değiştirdi. Her biri oldukça beğenilen ve tüm gece adından söz ettiren JLO şüphesiz törenin sunucusu olmanın yanında yıldızı oldu. Açılışta yaptığı senenin hit şarkılarından oluşan bir performansa imza atan Lopez tören boyunca ilgi odağı oldu.





Demi Lovato, Selena Gomez ve Ariana Grande gibi isimler kırmızı halı görüntülerinin yanı sıra performans kıyafet seçimleri ile göz doldurdular.
Demi Lovato : Lorena Sarbu  tasarımı elbisesi ile kırmızı halıda (sağda)
 
 Selena Gomez : Givenchy tasarımı elbisesi ile kırmızı halıda boy gösterdi. (solda)



Ariana Grande, Ellie Goulding ve Hannah Davis (Naeem Khan tasarımı elbisesi ile)



Kat Graham ve Nina Dobrev ( Zuhair Murad tasarımı ile)  Zendaya (Emanuel Ungaro tasarımı) Gwen Stefani (Yousef Al-Jasmi tasarımı ile) 



Gigi Hadid (Bao Tranchi  tasarımı), Ciara (Reem Acra tasarımı ile)  Kendall&Kylie Jenner (Oriett Domenech - Bryan Hearns tasarımları ile)

24 Kasım 2015 British Fashion Awards 
Swarovski sponsorluğunda, Londra’daki  London Coliseum’da gerçekleşen ödül töreni kusursuzluğu gözler önüne serdi. Moda adına önemli yeri olan ve tamamen moda kokan BFA büyük ses uyandırdı.  Jack Whitehall’ın sunumu ile British Fashion Council, moda dünyasında inşa ettiği İngiliz kalesinin gücünü bir kez daha gösterdi. Gecede Victoria ve David Beckham’dan, Lady Gaga’ya British Fashion Awards 2015 gecesine bir göz atalım.


Anna Wintour&Karl Lagerfeld- Stella McCartney&Alasdhair Willis  Erdem Moralıoğlu&Kate Bosworth  David&Victoria Beckham  


Jourdan Dunn- Rosie Hungtington Whiteley  Salma Hayek- Lady Gaga


Karlie Kloss- Naomi Cambell  Rita Ora- Poppy Delevingne 


Alexa Chung- Cherly Fernandez Versini  Orlando Bloom- Tinie Tembah 

Instagram'a Yansıyanlar

 

Umarım severek okuduğunuz bir post olmuştur bu aralar sıkça yeni yazılar gelecek. Bu pazartesi mutlu bir haftaya, başarılı ve sağlam adımlara, kahkaha dolu anlara ilk adım olsun. Sevgiler :)

Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram