Blogger tarafından desteklenmektedir.

Hoşgeldin 2016!

by - 05:34

Yeni yıla girilen gece demek; yeni şanslar, yeni fırsatlar, yeni duygular ve daha nice yenilik için pozitif enerjinin tavan olduğu an demek. Heyecanın, enerjinin ve birçok duygunun aynı anda birden fazla insan tarafından paylaşılması demek. Sizler içinde bu gelen yeni yılın bir öncekilere göre daha şans, başarı ve sevgi dolu olmasını diliyorum. Bunları başaracak gücün içinizde olduğunu unutmayıp kolayca dışa vurabileceğiniz bir yıl olsun. 

Yeni yıl dünyanın dört bir yanında coşku ve eğlence ile kutlandı. Biran olsun herkes sorunlarını, dertlerini bir kenara bırakıp bir olduğu, zor dönemlerimizde herkesin her şeyi unutup kol kola 10dan geriye sayabildiği güzel anlar oldu. Büyük bütçeler ile yeni yıl hazırlıkları başladı. Her ülke meydanlarını, sokaklarını özenle süsledi. Durum böyle olunca dünyanın her bir yanından inanılmaz görsel şölen fotoğrafları sosyal medya ve interneti süsledi. Gidemesekte, göremesekte şöyle küçük bir yılbaşı dünya turu yapalım mı ? İlk durağımız Paris! 

PARIS




LONDON





BERLİN

NEW YORK 


NEW ZELLAND


SYDNEY

RIO DE JANERIO

SOUTH KOREAN/ PAJU


TOKYO



HONG KONG


SİNGAPORE 


TAİWAN


Her biri sizce de kusursuz gözükmüyor mu ? Umarım sizde benim gibi gidip, görmüş kadar olmuşsunuzdur. Ve son olarak tüm dünyanın böyle ışıl ışıl olduğu, barışın kardeşliğin verdiği güç ile dolu bir yıl olur. 
Bundan önceki yazılarıma olan ilginiz içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Daha nicesi için News with Rain'i takip etmeyi unutmayın. Kucak dolusu sevgiler :) 

Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram