Blogger tarafından desteklenmektedir.

İlkbahar- Yaz 2016 Couture Paris | Zuhair Murad

by - 06:33


Herkese güzel bir günden merhaba! Paris'te başlayan ve moda dünyasının en parıltılı anları olarak gördüğüm 'Couture' defileleri başladı. Birçok marka Paris'te düzenledikleri defileler ile İlkbahar-yaz sezonunun trendlerini belirlediler. Benim en sevdiğim tasarımcılardan biri olan ve önceki yazılarımı okuyanların da bileceği gibi Zuhair Murad. Özellikle Haute Couture defilelerini sabırsızlıkla beklediğim ve her parçasında  ki ince işçiliği hayranlıkla incelediğim bir tasarımcı Zuhair Murad. Hiç sekmez her defilesinde de kıymetli taşlar, birbirinden pırıltılı uzun elbiseler ile peri masalının kapısını aralar. Bu sezonda da daha öncekilerde olduğu gibi belirli renklerden vazgeçmemiş Murad. Gri,bej, krem,sarı ve mavi her defilesinde olduğu gibi bu defilede de koleksiyonun ana renkleri oldu. Taş işlemeleri ve transparan geçişleri ile moda dünyasında bir imzası bulunan tasarımcının bu koleksiyonunda yine aynı imzaları yakalamak mümkün. 

Aşağıda defileye dair tüm tasarım parçaları bulabilirsiniz. Ben her birine ayrı ayrı aşık oldum. Belki bende bitmek bilmeyen bir Zuhair Murad hayranlığı olduğundandır. İlk olarak onun defilesini kaleme almamda bunu biraz olsun ele verdi sanırım. Ama şu yönden de bakmak lazım, bu yazının devamının da geleceğine bir işaret. Severek okuyacağınız demekten öte, gözlerini kamaştıracak bir yazı olmuştur umarım. Bol miktarda ışıltıya ve rüyaları süsleyecek elbiselere hazır olun derim. Sevgiler... 




















Kapanış gelinliği ve tasarımcı Zuhair Murad defilenin kapanışını oluşturdu. Bir diğer Couture defile yazısı için beklemede kalın :) 

Zeynep Yağmur ÖNCEL 

You May Also Like

0 yorum

Instagram