Blogger tarafından desteklenmektedir.

Festival Sezonu: COACHELLA

by - 05:18


Festival sezonu açılıyor! Bunlardan her sene ses uyandıranlardan biri olan "Coachella 2015" 10-12 ve 17-19 Nisan tarihleri arasında festival severler ile buluşuyor. Bende bu festival öncesi ne giyilir? Önceki yıllarda ünlü isimlerin tercihleri neler? Neyi nerde buluruz ve kombinleriz? gibi sorulara cevap niteliğinde bir post oluşturmaya karar verdim. Palm Springs'in 37, Los Angeles'ın 205 kilometre uzağında bir şehir düşünün ve kocaman bir festival. Indio, 1999'dan bu yana her Nisan ayının ikinci ve üçüncü hafta sonu Coachella Valley Music and Arts Festival'e ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz yıl neredeyse 600.000 bin müzik meraklısının akın ettiği Coachella, 10 Nisan'da başlayacak bu sene ki organizasyonu ile bu rekoru geçmeye hazırlanıyor. 

Ne giymeli? 
Bu kadar büyük bir festival söz konusu olunca markalar bu festivale özel tasarımlar ve koleksiyonlar oluşturmaya başladı. Bohem ve hippi diye tanımlayabileceğimiz bu festival tarzında markalar croptoplar, püsküllü detaylar, etnik desenli elbise ve etekler, kot mini şortlar karşımıza çıkan parçalar arasında. Bu markalar arasından H&M "H&M loves coachella" koleksiyonunu oluşturdu. Tam anlamıyla festival ruhuna uygun bir koleksiyon oluşturan markanın parçalarına göz atacak olursak sizler için seçtiklerim aşağıda yer alıyor. 























Bu parçalara H&M'lerden ulaşabilirsiniz. Kıyafetlerden, ayakkabılara,aksesuarlara uzanan geniş bir yelpazeye sahip marka. Bu sene ki festivalde bu parçalara illa ki rast geleceğizdir. Özellikle crop top modellerine ve çiçekli taçlarına hayran kaldığımı belirtmeden geçemeyeceğim. 

2014 Coachella Stilleri













Geçen yıl festivale katılanların görüntüleri ise bu şekilde. Festival ruhunu tarzları ile bir araya getiren festival severler bohem ve cool aynı zamanda rahat görüntüleri ile davette boy gösterdi. Şimdi ise merakla bu senenin ünlü stillerini bekliyoruz. 

Umarım severek okumuşsunuzdur yazımı. Yeni postlar içinde beklemede kalın. Sevgiler. 

Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram