Blogger tarafından desteklenmektedir.

Chanel x Kristen Stewart

by - 08:14


Herkese güneşli, mis gibi bir havadan merhaba! Bu güzel havaların bana verdiği enerji ile sıkça blog postlarımı görmeye hazır olun. Umarım sizlerinde günleri enerji dolu,keyifli geçiyordur.

Bu blog postuma gelecek olursak Chanel-Kristen Stewart ortaklığından ve ortaya çıkan iki projeden bahsetmek istiyorum. İlk olarak Chanel "3 girls,3 bags" koleksiyonu ile 3 farklı isimle 3 farklı çantayı piyasaya sürdü. Bu isimler Kristen Stewart, Vanessa Paradis ve Alice Dellal oldu. Diğer proje ise Chanel  2015 İlkbahar/Yaz Gözlük koleksiyonu oldu. Bu koleksiyonda da Kristen Stewart karşımıza çıkıyor. 

Oh la la. Hello from sunny and lovely day. Here comes my new blog post. Chanel-Kristen Stewart  cooperation and the other two campaign of Chanel. Firstly Chanel puts "3 girls 3 bags" collection with three women and three bags on the market. These three women are Kristen Stewart,  French actress Vanessa Paradis and model Alice Dellal. The other compaign is Chanel 2015 Spring/Summer eyewear collection. In this one Chanel work with Kristen Stewart again. 

3 Girls 3 Bags 

Karl Lagerfeld'in sanat yönetmenliği yönünü yansıttığı ve oluşturduğu koleksiyonu Chanel 11.12 çantalarına merhaba deyin. Fotoğrafları bizzat çeken Karl siyah-beyazın nostaljik havasını tercih etmiş. 

Say hi to this amazing handbags and black and white campaign which was photographed by Chanel creative director Karl Lagerfeld. 


Kristen Stewart'ın maskülen havasını biraz olsun törpüleyen Karl klasik ve feminen bir hava katmış. Koleksiyonun " Chanel 11.12" çantası ile Karl'ın objektifine poz veren Kristen oldukça asi bir o kadar da feminen gözüküyor. 

With the "Chanel 11.12" handbag Kristen Stewart looks like more rebel and feminine. 


Koleksiyonun "Chanel Boy" çantasını tanıtan isim ise Alice Dellal oldu. İlk defa Karl ile bir araya gelen ve objektifine poz veren Delall Chanel ailesine katılmanın heyecanını yaşıyor. 

As you know Alice Dellal is the face of the  "Chanel boy" bag. 


"Chanel Girl" çantası ile oldukça cesur bir kareye imza atan isim ise güzel oyuncu Vanessa Paradis oldu. Sade ve daha spor formda olan çanta oyuncunun klasik ve şık havasıyla bir araya geldi. 

Vanessa Paradis posed brave photo with only necklace and "Chanel girl" baf. This sportive bag looks beautiful this classic and stylish woman. 

Chanel İlkbahar/Yaz 2015 Gözlük Koleksiyonu



Bu koleksiyonda da çekimi tasarımcı Karl Lagerfeld yaptı. Bir ilk olarak gözlük koleksiyonu fotoğraflarında siyah beyaz filtreyi tercih eden Karl,Kristen Stewart ile çalışmayı tercih etti. 

This campaign also photographed by Karl. And Karl choose a black and white filter for photos. 


70’lerin pilot gözlüklerinden ilham alarak hazırlanan koleksiyonda Stewart bir foto muhabiri gibi karşımıza çıkıyor. 

Inspired by a 70's pilot glasses face of the Kristen Stewart looks like a newspaper reporter. 




Oldukça başarılı bir iş çıkaran Karl-Kristen ikilisi bu sezon Chanel ile birlikte gözlük modasına yön verecek gibi duruyor. 

Karl-Kristen cooperation seems to give directon to the trends of eyewear. 

Eveet bir yazının daha sonuna geldik. Umarım severek okumuşsunuzdur. Herkese mutlu ve enerjik bir hafta diliyorum. Sevgiler ☀️ 

Yeah, it is the end of my blog post. Hope you like that one. Have a great and energetic week. A lots of Love. 

Yagmuroncel

You May Also Like

0 yorum

Instagram