Blogger tarafından desteklenmektedir.

MAC Viva Glam: Miley Cyrus

by - 21:00


MAC'ın ünlü isimler ile oluşturduğu serüvene yeni bir isim katıldı. Bu kez Miley Cyrus ile çalışan MAC pembenin fuşya tonunda bir ruj birde lipgloss'u koleksiyona dahil etti. 


Pembe ruj Miley'de de sıkça gördüğümüz mat ve dikkat çeken bir tonda. Lipgloss ise sedefli fuşya renginde piyasaya sürüldü. Şimdiye kadar birçok isimle çalışan MAC bu koleksiyonun tasarımda ünlü isimlerin imzalarına yer veriyor. Miley Cyrus'un imzasının bulunduğunu da bu parçalarda göreceksiniz. 



Ürünlerin tanıtım partileri de birçok farklı yerde yapıldı. Tanıtımlara bizzat katılan Miley dikkat çeken tarzı ve koleksiyon ürünleri ile basına pozlar verdi. Cyrus  marjinal tarzı ve parçalarını ise kendi imzasını taşıyan MAC ruju ile tamamlayı tercih etti. 


Bu koleksiyonu anlamlı kılan başka bir detay ise;satış fiyatının tümünün HIV/AIDS ile yaşayan veya etkilenmiş kadın, erkek ve çocuklara yardım amaçlı kullanılacak olması.  Sınırlı sayıda üretilen ürün Türkiye'de şuan 55tl den satışta. Almak ve yardımda bulunmak isteyenler en yakın MAC'e koşup sınırlı sayıda olan bu ürüne biran önce sahip olmalılar :) 

Herkese mutlu günler,sevgiler 💄

You May Also Like

0 yorum

Instagram