Blogger tarafından desteklenmektedir.

2014 American Music Awards Styles

by - 05:01



Yeni bir post ile herkese merhabalar. Umarım güzel bir hafta geçirmişsinizdir. Haftasonu göz atmanız için bir post oluşturmaya karar verdim. Bunu da AMAS kırmızı halı tarzlarını ele almaktan yana kullandım. 

 Bu yıl yenisi büyük bir organizasyonla düzenlenen Amerikan müzik ödülleri sahiplerini buldu. Gecenin gösterişinin yanı sıra ünlü yıldızların da tarzları göz doldurdu. Şimdi o ünlü isimlerin neler giydiklerine göz atmaya ne dersiniz? 


Geceyi ödülle kapatan Taylor Swift ile başlayalım. Yeşil tonunda tercih ettiği elbisesi Michael Kors
imzasını taşıyor. Kısa sarı saçlarına doğal bir görünüm vermeyi tercih eden Swift takı kullanmamayı tercih etmiş. Aşırı zayıflığı ve verdiği kiloları ile dikkat çeken Taylor Swift vasat olmasa da sıradan ve klasik bir görünüme bürünmüş bu gecede. 


Geceye arz-ı endam eden bir diğer isim Selena Gomez oldu. Bu tuvaleti Giorgio Armani Prive imzasını taşıyor. Sade görünümü olan bu elbisesini çekici kılan ise şüphesiz sırt dekoltesi olmuş. Kırmızı ruju ve küpeleri toplu saçlarının sadeliğini renklendiren öğeler olmuş. Bileklerine taktığı bileklikleriyle de hareket katmayı tercih etmiş Selena Gomez. Fakat özellikle göğüs kısmının duruşu ve kumaş geçişleri başarısız olan ve Gomez'e yakışmayan bu elbise sınıfta kaldı.

                   


  Gece de boy gösteren Kardashian-Jenner kardeşler başarısız tercihleriyle hayal kırıklığı yaşattılar. Khloe: Versus by Versace - Kendall: Yigal Azrouel  - Kylie: Alexande Vauthier isimlerinin tasarımları ile boy gösterdiler. Özensiz ve yanlış tercihlerde bulunan kardeşlerin en iyi aksesuarları sürekli takındıkları cool tavırları sanırım :) 

                  

Halston tasarımı ile boy gösteren Fergie benim gecede beğendiğim nadir görünümlerden birine imza attı. Gün geçtikçe yaşını göstermeye başlayan fakat düzgün fiziği ile yıllara meydan okuyor adeta. Özellikle ayakkabılarına bayıldığımı belirtmek istiyorum. Doğal bıraktığı saçları ise şıklığın sadelikle de elde edilebileceğini kanıtlar cinsten. Makyajında da abartıya kaçmayan Fergie geçer not aldı bu ödül töreni görünümüyle. 



Eveeet sıra geldi gecenin en havalı ve tarz kızına. Nedenini bilmediğim ve belkide başka birinde beğenmeyeceğim bu kombini Zendaya'da çok beğendim. Georgine imzalı giydiği bu takımı tamamladığı siyah kıvırcık saçlarına bayıldım. Gecede kim tam puan alır sorusunun cevabı kesinlikle "Zendaya".


Geceye katılan diğer isimler arasında 'Bayan kalça' ünvanlarını alan Jennifer Lopez ve Nicki Minaj oldu. Minaj Alexander Wang tasarımı ile boy gösterirken,Jennifer Lopez ise Reem Acra tasarımını taşıdı. Minaj'ı fazla sade ve doğal gördüğüm için şaşırdım ve hoş buldum. Fakat Jennifer Lopez için aynısını söylemek güç. Yaptığı seçim vücut hatlarına uygun olmamış ve başarısız bir görsellik ortaya çıkartmış. Tek iyi yanı yapmış olduğu makyaj gibi gözüküyor. Vasat kategorisinde ne yazık ki Lopez. 


Kırmızı halıda beyaz takımı ile maskülen bir hava yakalayan Jessie J başarısız bir kombine imza attı. Özellikle ayakkabı ve çanta seçimini beğenmediğim Jessie J sadece takımı ile tamamladığı saçları ile geçer not alıyor. 


Ve kırmızı halı görüntülerinin sonuncusu olarak Rita Ora'ya göz atalım. Bu tarz kuyruklu elbiseleri sıkça tercih eden ve bu şekilde çoğu kez objektiflere poz veren Rita Ora'nın bu sarı elbisesi Zac Posen imzasını taşıyor. Emanet gibi duran vücuduna yapışmayan bu elbisesin rengi de fazla yazlık durmuyor mu sizcede? Saçı ne kadar özensiz gözüküyorsa makyajı da bir o kadar kusursuz. Tarzdan batarken makyajdan çıkmış Rita Ora. 



Ve son olarakta performans görüntülerinden beğendiğim ve beğeni toplayanlara yer vermek istiyorum. Kırmızı halıda göremediğimiz ama sahnede parlayan Ariana Grande'ye ba-yıl-dım. Özellikle siyah elbisesi kusursuz gözüküyor. Vazgeçmediği saç modeli dahi bu sahne kostümlerinde şahane duruyor. Gecenin en göz dolduran kadını olarak seçiyorum. Bir diğer performans sergileyen isim de Selena Gomez idi. Sade bir elbise tercih eden Gomez zarif ve duru gözüküyor. 


Evet 2014 AMAS adına notlarım ve yorumlarım bu yönde. Peki sizin favoriniz kim? Gecenin yıldızı kim? Yorumlarınız neler? Aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Mutlu bir haftasonunuz olsun.

 Sevgiler :) 
  -Y 












You May Also Like

0 yorum

Instagram