Blogger tarafından desteklenmektedir.

Nasıl Kombinlerim?: Kazayagı Deseni

by - 07:16


Yeni bir post ile merhaba. Yeni bir hafta ile birlikte yeni de bir aya başlangıç yaptık. Haftanın başında yeni bir post ile karşınızdayım. Nasıl kombinlerim? sorusunun cevabını farklı desen,renk ve tarzlar ile ele alacağım bir bölüm oluşturmak istedim. İlk tercihimi de 2012 yılından sonra bu yılda sıkça göreceğimiz Kazayağı deseni oldu. Bu yazımda nasıl kombinleneceğini,ne şekilde kombinleneceğini ve ünlü kombinlerine yer vereceğim. Umarım keyifle okuyacağınız,sizlere yardımı dokunacak bir post olur.


Elbiseler,kabanlar,etekler,kazaklar ve envayi çeşit aksesuar... Bu desene heran her yerde rastlayabilirsiniz. Siyah beyaz olanlarının yanı sıra renkli olan kullanımlarını da görebilirsiniz. Desen oldukça hareketli olduğundan sade bir şekilde kombinlemek daha doğru bir tercih olacaktır. Siyah ve beyaz ile tamamlandığında sade bir görünüm oluşturmak ve kazayağı desenini kombinde star haline getirmek başarılı bir kombine yol açacaktır. 


Bu desenin elbiselerde kullanımınlarına örnekler ise bu şekilde. İsterseniz aynı desende bir çanta ile kombinleyebilir,isterseniz de sadece tek renk ile desene biraz renk katabilirsiniz. Sağ üstteki fotoğrafta ki olduğu gibi gri ile kombinlediğinizde ise daha kapalı ve koyu bir kombine imza atmış olursunuz. 


Başta da dediğim gibi sadece kıyafetlerde değil aklınıza gelebilecek her aksesurda da bu deseni görmeniz mümkün. Çantalar,ayakkabılar hatta ve hatta telefon kılıflarına kadar sezonun bu gözde desenine rastlayabilirsiniz. 


Sıkça siyah ve beyazı ile karşımıza çıkan deseni renkli bir şekilde sunan tasarımlara da rastlamak mümkün. Renkli olanları oldukça sevimli ve enerji dolu bir hava saçıyor. Pembesinden mavisine her renginin kullanıldığı yukarda ki fotoğraflardan da belli oluyor sanırım :) Kullanım açısından daha çeşitli kombinlerin oluşmasına yardımcı olacak parçalar arasında renkli kazayağı desenine sahip tasarımlar. 



Ünlülerin de sıkça kullandığı bu deseni Lady Gaga ve Kim Kardashian gibi biraz abartanlar varken sadece gömlek formunda kullanan Leighton Meester gibileri de var. Fazlasıyla kullanınca,gözü yoran bir kombine imza atılırken dozunda ve klasik formda kullanınca daha tarz bir kombine imza atılıyor. Tıpkı Miroslava Duma gibi. Genel olarak klasik formda kullandığı bu deseni olddukça başarılı bir şekilde kombinlemiş ve her bu deseni kullandığında tarzı göz doldurmuş. 

Evet bir yazının daha sonuna geldik umarım beğenmişsinizdir :) Hafta başında biraz olsun keyiflenip,pazartesi sendromunu bir kenara atabileceğiniz ve bir kaç dakikanızı ayırabileceğiniz bir yazı olmuştur. Herkese iyi haftalar,her şey gönlünüzce olsun. 

Sevgiler!
-Y 





You May Also Like

0 yorum

Instagram