Blogger tarafından desteklenmektedir.

Victoria's Secret Fashion Show 2016

by - 14:31


Yeni yıla girmek için sayılı zaman kaldı. Yılbaşı gecesini herkes heyecanla bekliyor. Yılbaşı gecesi denildiğinde akla ilk gelen moda olayı ise şüphesiz Victoria’s Secret Fashion Show. 1995 yılından bu yana büyük bir görsel şölenle gerçekleşen defile bu yıl Paris’te Gland Palais'da gerçekleşti. Ülkemizde ise 31 Aralık gecesi yayınlanacak.

Yeni yıla girmeden önce moda sektöründe gerçekleşen olaylara veya olgulara tek tek ayrı başlıklar altında göz atacağız. Yeni yıl denince akla gelenler arasında da yerini alacak ilk ve belkide tek moda olayı Victoria's Secret Fashion Show olacaktır. Bundan yaklaşık bir ay önce kadar Paris'te gerçekleşen şov ünlü modelleri ile unutulmaz bir görsel şölene imza attı. Bu yazıyı bu kadar erteleme sebebim ise tamamen bizim ülkemizde 31 Aralık gecesi yayınlanması ve yayınlanmadan önce ufak ipuçları ile heyecanı kaçırmak istememem oldu. Gerçi şöylede bir gerçek var ki birçoğunuz görselleri takip etmiş ve hatta şovun tamamını izlemiş bile olabilirsiniz. Bunu düşünerek geçmişten günümüze Fantasy Bra kavramına yoğunlaşıp zamanda yolculuğa çıkacağız. Bu yazı yeni yıl şovunu ilk kez 31 Aralıkta heyecanla benim gibi ekrandan izleyecek olanlar için kısa bir ön gösterim olurken, izleyenler içinde geçmiş VS şovlarının göz kamaştıran Fantasy Bra'larını hatırlatacak. Bu yıl ki şovu izlemeden önce sizlerle bu yıl gerçekleşen defileye dair notlar paylaşacağım.

Son Victoria's Secret Show'da neler oldu?


Birbirinden güzel mankenlerin içerisini doldurduğu bir uçak hayal edin. Bu mankenlerden birkaçı Gigi Hadid, Adriana Lima, Kendall Jenner, Bella Hadid gibi isimler olsun. Sonrasında bu uçak Paris'e insin. Ardından büyük ve görkemli bir salonda parıltı, ışıltı, bol miktarda mücevherler ile bu isimler melek kanatları ile arzı endam etsin. İşte bu küçük ve mini hayal bu sene gerçekleşti. Her yıl büyük yankı uyandıran Victoria's Secret Show bu sene de Paris'te gerçekleşti. Ünlü modellerin Avrupa'nın göz bebeklerinden biri olan Paris'e uzanan uçak yolculuğundan backstage hallerine kadar birçok an sosyal medyada an ve an yayınlandı. Bu anlara beraber fotoğraflar ile tanıklık edelim. 















İlk olarak şov öncesinde kamera arkasına göz atalım. Bu yıl mankenlerin makyaj sponsoru Max Factor oldu. Mankenlerin makyajlarında kullanılan tüm ürünlerin bu markaya ait olduğu söylendi. Kamera arkasında hazırlanırken melekler sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.  Çeşitli ağlardan mankenlerin resmi hesaplarından anbean bu heyecana ve hazırlık aşamalarına tanıklık ettik.

Defile bu yıl Road Ahead, Mountain Romance, Pink Nation, Secret Angel, Dark Angel ve Bright Night Angel isimli 6 ayrı bölümden oluştu. Bu yıl şovu şarkıları ile renklendiren isimler Bruno Mars, Lady Gaga ve The Weeknd oldu. Melekler bu isimlerin şarkıları ile podyumda yürüdü. Bu senenin Fantasy Bra'sını ise Jasmine tookes taşıdı. Kendall Jenner ve Gigi Hadid geçen senenin aksine daha etkindi. Bu yıl kadroya katılan bir diğer isim ise Hadid ailesinin küçük kızı Bella Hadid oldu. The Weeknd ile biten ilişkileri sonrası sahnede bir araya gelmeleri ise basın tarafından büyük ilgi topladı.
Şov sonrasında klasikler arasına giren "after party" şovu aratmadı. Ünlü tasarımcıların ve birçok ünlü isim defilenin ön sıralarından bu özel partiye geçiş yaptı. Mankenler ise göz kamaştırdı. 


Bir Victoria's Secret Show böyle son buldu. Bu yıl görkemli ve adından söz ettiren yönüne oldukça eleştiri geldi fakat ben normal olduğunu düşünüyorum. Zira bu tarz moda olaylarından daha çok 2016 yılında bizi derinden etkileyen olaylar ve gelişmelere biraz daha yoğunlaşmış durumdayız. Yazının başında bahsettiğim Fantasy Bra serüvenini ise sizler için zaman tüneli şeklinde hazırladım. Sitemin sağ alt köşesine daha rahat bakabilmeniz adına yerleştirdim. Umarım severek okuduğunuz bir yazı olmuştur.

Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram