Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sonbahar Sezonunun Renk Ve Trendleri

by - 08:55

Oldukça sıcak bir o kadar da hızlı geçen bir yaz sezonu geçirdik. Önümüzde serin havayı yavaştan hissedeceğimiz sonbahar ayları bizleri bekliyor. Şimdiden mağaza ve vitrinlere şöyle bir baktığımda sezonun renklerinin  kendilerini göstermeye başladığını fark ettim. Sonbahar demek şüphesiz doğanın hakim olduğu toprak tonları ve yeşiller demek. Bu sezonda da bolca toprak tonları, hardal sarıları, bordolar bizleri selamlamaya hazırlanıyor. 

Kahve eşliğinde kitap okumanın, doğanın en güzel halini keşfetme mevsimidir sonbahar benim için. Bu sezonun renklerine baktığınızda da doğanın renklerini görüp keşfetmemek elde değil. Sonbahar yapraklarından, yeşillikte son demlerini yaşayan ağaçlara, yağmur kokan mis topraktan hafif hüzünlü gökyüzünün renklerine bu sezonda ulaşmaya hazır olun. Bu tonlarda parçalar bir araya gelince ise bohem ve vintage bir tarz ortaya çıkıyor. Çoğu markanın vitrinini süsleyen bu renklere ve sezonda dikkat çekecek birkaç hayat kurtarıcı parçaya göz atmaya ne dersiniz ? O zaman ufak bir tura hep beraber başlayalım...

SEZONUN RENKLERİ


                                                    Bershka : 179.95 TL               stradivarius : 159.95 TL   

Sezonda ilk olarak göze çarpan renk, geçtiğimiz sezonda da rujlardan,kıyafetlere değin ruh katan mürdüm ve morun tonları oluyor. Bu renk kaban ve ceketler bu sezonda çok sık karşımıza çıkacak ve tamamlayıcı rolü oynamayı bir kenar bırakıp yıldız parça olacak. Sıradan düz bir elbisenin veya bir jean- tshirt kombinine yakıştırıp  tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.


                                                 
                                                             Zara Püsküllü Çanta : 119.95 TL

 Zara Mini Bag : 189.95 TL

Zara Tunik : 99.95 TL


Bu rengin en güzel uygulamaları bence şüphesiz çantalarda oluyor. Çantalarına aşık olduğum Zara'nın bu sezondaki  modellerinde ise oldukça asil ve şık görünüyor.


   Stradivarius : 69.99 TL          Stradivarius : 49.95 TL   

Sezonda bir diğer göze çarpan renk aralığı, taba ve toprak tonları olacak. Yeleklerden, hırkalara, ayakkabılardan çantalara geniş bir yelpaze içine serpilen bu renk, bu baharın favori tonlarından biri olmaya aday. 

                                            Zara: 99.95 TL  Zara: 149.95 TL  Zara: 149.95 TL

Sezonun ve mevsimin havasına uygun bir diğer renk ise zümrüt yeşili. Elbise ve botlarda oldukça sık karşımıza çıkacak olan bu renk sezonda tüm markalarda ulaşabileceğiniz bir renk seçeneği olacak. Özellikle klasik kesimlerde ki elbiselerinde bu renge oldukça yer veren Zara ürünlerine online veya mağazalarından ulaşabilmeniz mümkün. 

                                          Zara: 179.95        Zara: 149.95       Zara:  99.95   
  Bunca koyu ve kasvetli sayılabilecek rengin arasına bu sezon renk ve heyecan katan bir renk karşımıza çıkıyor sarı ve hardal tonlarında parçalar bu sonbaharın neşesi haline geliyor. Ceket ve elbiselerde bu rengi tercih ettiğinizde altına giyeceğiniz zümrüt yeşili bir bot ile sezonun birden fazla trendini üzerinizde barındırıp, tarz bir görünüm oluşturabilirsiniz.

SEZONUN 'HİT' PARÇALARI

Stradivarius: 69.95 TL         Stradivarius: 65.95 TL
Sonbahar modasının en hit parçalarına göz attığımızda şüphesiz ilk olarak karşımıza önden düğmeli midi boy etekler karşımıza çıkıyor. Markalara göz attığınızda her zevkte ve kumaş türünde olanını bu sezonda  bulabileceksiniz. 

                                       Stradivarius: 99.95 TL          Zara: 199.95 TL
Dediğim gibi her kumaş ve tarzda bulabileceğiniz bu parçanın güderi olanları da bu sonbaharın vazgeçilmezleri arasında. Midi boy etekleri sevmeyenler için ise mini boyları da bulunan bu eteklere elinizin altındaki mağazalardan uygun fiyatlara ulaşabilmeniz mümkün.


                Stradivarius: 39.95 TL   Stradivarius: 49.95 TL  Stradivarius: 39.95 TL
Uzun ve yün midi elbiselerden daha rahat ve sıcak tutan bir tercih daha olamaz herhalde. Sezonun her renk ve deseninde bulabileceğiniz bu elbiselere Stradivarius'dan ulaşabilirsiniz. Kombin çeşitlerine bakacak olursanız büyük  ve gösterişli şallarla ve blazer ceketlerle doğru bir stil yakalayabilirsiniz. 



                  Zara : 269.95 TL                  Stradivarius: 219.95 TL
Bir diğer hit parça ve kumaş tipi olarak güderiler karşımıza çıkıyor. Ceket, gömlek ve etekler olmak üzere birçok parçada bu kumaş türü sezonda dolaplarımızı dolduracak. Kot ile olan uyumunu günlük şık bir kombine imza atmak adına kullanabilirsiniz.

            Pull&Bear : 69.95 TL               Bershka: 99.95 TL
    Bir başka favori parça ise kot tek parça düğmeli elbiseler. Spor ayakkabılar ile hemen giyip çıkabileceğiniz  kurtarıcı parça rolü oynayan bu elbiseler spor giyinmeyi sevenler için sezonda vazgeçilmezler arasına girecek. 

                                                   Stradivarius: 99.95 Tl - 99.95 TL - 99.95 TL
    Stradivarius' dan bu düğmeli elbiselerin renk ve çeşitlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Kısa bootieler ile sonbahar modasını yakalayıp, rahat ve cool bir havaya sahip olabilirsiniz. 

    Evet yeni sezonun trend ve renkleri bu şekilde. Sizde trendleri takip ediyor ve sonbahar modasına ayak uydurmak istiyorsanız her ürünün fiyatları ve yerlerini sizler için belirttim. Uygun bütçeli biraz bohem biraz vintage bir hava yakalamak oldukça kolay. Klasik giyinmeyi sevenler içinde tek parça ürünler ile yapılacak kombinler trend bir hava yakalamanız için vazgeçilmez olacaktır. Bende uzun zamandır kombin paylaşamadım fakat zaman bulduğum takdirde bu tonları barındıran bir kombini sizlerle paylaşabilirim. Yeni bir mevsimle gelen tüm güzellikler umarım sizlerle olur. Okulların açılması, yaz tatiline veda buruk bir hava yaratsa da sonbaharı ve getireceklerini de sevgi ile kucaklamayı ihmal etmeyin. Herkese mutlu haftasonları :) 

     Zeynep Yağmur ÖNCEL

    You May Also Like

    0 yorum

    Instagram