Blogger tarafından desteklenmektedir.

Stil sahibi anneler ve çocukları #2 : KIM KARDASHIAN-NORTH WEST

by - 03:14


Stil sahibi anneler ve onların en az kendileri kadar ünlü çocukları... Bu yazı dizimde ilk olarak Katie Holmes ve kızı Suri Cruz'u kaleme almıştım. Yeni yazı için ise aklıma gelen ilk isim Kim Kardashian- Kanye West ikilisinin kızları North West oldu. Kardashian'ın hamilelik döneminden günümüze kadar ulusal magazin basınında birçok kez haber olan North, tarzı ve giydiği marka kıyafetleri ile küçük yaşta ilgileri üzerine toplamaya başladı. 


Kanye West ve Kim Kardashian ilişkisi tüm dünyaca takip edilen bir ilişki idi. Ayrılıklar, araya giren bir evlilik ve zamandan sonra tekrar bir araya gelen bu ikili, ilişkilerini birde çocukla taçlandırdı. North West'in doğumundan sonra ilişkilerini masallara yakışan bir düğün ile evliliğe taşıdılar. Bu kadar konuşulan bir çiftin çocuğu olmanın sonucu olarak, North daha anne karnındayken basının ilgi odağında olmaya başladı. Tarzı ise en az anne ve babası kadar konuşulan konular arasına girdi.


İlk olarak anne ve kızının günlük tercihlerine bakacak olursak, kot detayına dikkat çekiyorlar. Kardashian, North ile uyum içerisinde olmayı seviyor olmalı ki, kızı ile uyumlu kombinler ortaya çıkartıyor. 


North'un günlük diğer kıyafetlerine dikkat ettiğimizde ise küçük bir Kanye West karşımıza çıkıyor. Babasının kızı dedikleri bu olsa gerek. Deri pantolonu,beyaz slip-onları ve boynundaki bandajı ile sizce de tam bir Kanye tarzına sahip değil mi küçük North ?


'Siyah en asil renktir.' önermesinin Kim-North ikilisinde bir kez daha doğrulandığını görüyoruz. Yine bir uyum içerisinde görüntülenmiş anne-kız. North için yaptıkları seçimlerin ise spor ve aşırıya kaçmayan,sade seçimler olduğunu görüyoruz.


Gelelim büyümüşte küçülmüş North tarzına :) Deri tercihleri ve siyah botları ile küçük bir rock star karşılıyor bizleri. Sol taraftaki kombininde daha çok erkeksi bir hava yaratırken, sağ taraftaki deri eteği ile o hava biraz kırılmış. 


Hanım efendinin tam anlamıyla küçük 'Kim' olduğu halleri minik kürklerini giydiği anlar sanırım. 



North West tarzına dair ufak notlarım bu şekilde. Umarım severek okuduğunuz bir yazı olmuştur. Yeni yazılar için blog adresimi takibe alabilirsiniz. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler, mutlu günler :)

Zeynep Yağmur ÖNCEL

You May Also Like

0 yorum

Instagram