Blogger tarafından desteklenmektedir.

Stil sahibi anneler ve çocukları: Katie Holmes-Suri Cruise

by - 12:26



Yeniden herkese merhaba. Bu blog yazımda devamının geleceğini umarak stilleriyle adlarından söz ettiren ünlü anneleri ve onların çocuklarının tarzlarını ele alacağım. İlk olarakta geçtiğimiz yıllarda tarzı ile olay olan Katie-Tom çiftinin kızları Suri'nin tarzını sizlerle paylaşacağım. 

Kızının yaşına yakışmayan seçimlerde bulunan ve bu tutumu sebebiyle eleştrilen Katie Holmes kızını bir stil ikonu haline getirdi. Özellikle çok küçük yaşlarda giymeye başladığı topuklu ayakkabıları ile gündemde baya kalan Suri uzun bir süre büyümüşte küçülmüş görünümü ile görüntülendi. Daha sonra gelen tepkilerden olsa gerek yaşına göre giydirmeye başladılar bu sevimli ve küçük kızı. Yaşına göre çok erken olmasına rağmen o duru güzelliğine saflığını bozacak şekilde kırmızı ruj bile sürdüğü görüntülendi. Bu durumu toplumsal ve psikolojik açıdan eleştirsek baya yazarız ama moda kısmına dönecek olursak,Suri'nin birkaç kombini ve sokak stilini sizlerle paylaşmak istiyorum ve yorumu sizlere bırakıyorum :) 




Evet sıra annesi Katie Holmes ile bir arada iken tercih ettikleri kombinlere bakmaya geldi. Katie her zaman doğallığı tercih ettiği için ne abartılı-cesur bir kombinle görebiliriz onu, ne de abartılı bir makyaj ile. Sokak stilinde son derece rahat ve klasik tercihlerde bulunurken kızı Suri'de annesini örnek alıyor olsa gerek.











Son olarakta Suri'nin anne ve babasından gelen duru güzelliğinden bahsetmek istiyorum. Renkli gözleri ve yüz hatları ile annesini andırdığı duru güzelliği anlatmalarla ifade edilecek şekilde değil. Bu güzelliğin değil 8 yaşında 30-40 yaşında bile makyaja ihtiyacı olmaz. O yüzden Katie Holmes biraz daha hassas olmalı kızının seçimlerinde diye düşünüyorum. 




Sizin Suri'nin tarzı hakkındaki yorumlarınız neler? Sizce bu kadar abartmak doğru mu yoksa doğal güzellik her yaşta mı güzeldir? Kısacası yorumlarınızı bekliyorum :) 
Sevgiler...
-Y

You May Also Like

0 yorum

Instagram