Blogger tarafından desteklenmektedir.

Atelier Versace Spring-Summer 2015 Couture

by - 05:26



Yaşasın moda haftaları! 
Paris moda haftasının başlaması ile moda rüzgarları esmeye başladı. 2015 yılının ilk moda haftasının ilk büyük defilesi Versace defilesi oldu. Yakın zamanda gerçekleşen Atelier Versace defilesini büyük ilgi ile takip ettim.  Gece kıyafetlerinin tanıtıldığı bu defile de tasarımcı Donatella Versace asimetrik kesimlere yer verirken, aynı zamanda koleksiyonunda 80'lerden de izler barındırıyor. Renk seçimlerine baktığımızda ise kırmızı,saks mavisi,siyah,beyaz gibi renklerin ağırlıkta olduğu görülüyor. 






Asimetrik kesimleri bu şekilde uygulayan Versace,tül ve transparan geçişlerle tasarımlarına cesur bir hava katmayı düşünmüş. Tek omuzlu modellerin oldukça dikkat çektiği defile de dikkat çeken bir diğer detay da ayakkabı seçimlerinin tona ton olması oldu.









80li yıllardan ufak izler taşıyan koleksiyon da bu hava yüksek bel ispanyol paça pantolonlar,büyük geniş kemerler ve uzun sivri burunlu çizmeler ile yakalanmış. 




Geometrik şekilleri bulunduran mini elbiseleri ise yine uzun çizmelerle sunan Versace,büyük ve dikkat çeken şekilleri kullanmayı tercih etmiş. Bir kırmızı halı için ne denli iyi bir seçim olur bilinmez ama dikkat çektikleri şüphesiz ortada. 




Nude tonlara da yer verilen koleksiyonda ışıltılı ve gösterişli tasarımlara imza atılmış.  Transparan ve dekolteli modeller oldukça iddaalı ve sıkça göreceğimiz cinsten. 






Siyah tasarımların her birini kusursuz bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim. Ünlü modellerin taşıdığı bu abiyeleri kırmızı halılarda görmek güzel olacaktır. Cesur izler taşıyan, tül ve danteli andıran motiflerle süslenmiş bu tasarımlar oldukça başarılı gözüküyor. 





Son olarak beyazın saflığını asi ve seksi bir havaya sokan ve iddaalı bir görünüm oluşturduğu tasarımlar ile veda edeceğim. 
Defile sonunda Donatella Versace tasarımlarında da kullandığı ispanyol paça detaylı bir siyah takım ile boy gösterdi. 

Genel olarak ilkbahar Versace Couture modası bu şekilde. Bakalım hangi ünlü isimler bu tasarımları kırmızı halı törenlerinde tercih edecek. Umarım beğendiğiniz bir post olmuştur. Herkese  mutlu haftalar :) 
-Y

You May Also Like

0 yorum

Instagram