Blogger tarafından desteklenmektedir.

MET GALA 2015

by - 05:21


Costume Institute Gala veya bilinen adıyla Met Gala veya Met Ball, Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute adlı kanadı yararına her yıl düzenlenen yardım galası olarak her sene büyük bir organizasyon gerçekleştiriyor. 2013'te dokuz milyon dolar para toplayan gala, New York'taki en özel sosyal etkinliklerden ve en büyük yardım gecelerinden biri olarak değerlendirilmektedir. Bu seneki gala ise dün gece gerçekleştirildi. Kırmızı halıda birçok ünlü Hollywood yıldızının boy göstermesi tüm dünya basının gözlerini bu organizasyona çevirdi. Durum böyle olunca toplanacak olan yardım miktarıda merakla beklenen bir diğer konu haline geldi. 
Hazırsanız bu ufak bilgilendirme sonrası tüm yıl merakla beklenen ve dün gece gerçekleşen kırmızı halı görünümlerine göz atalım :) 

İlk olarak sevgim ve yaptığı işlere saygımın sonsuz olduğu Beyonce ile başlayalım. Gecede Givenchy tasarımı ile boy gösteren ünlü şarkıcı oldukça cesur bir seçim yapmış. Işıltısı ve transparanı bol olan bu özel tasarımını tepeden topladığı saçları ile tamamlamayı tercih etmiş. 


Kırmızı halının şüphesiz en göz alıcı ve dikkat çekici tasarımını taşıyan isimi Rihanna oldu. Sarı olabildiğine uzun ve kürk detaylı Gou Pei tasarımı elbisesi ile boy gösteren Rihanna kısa kızıl saçlarına taktığı saç aksesuarı ve takıları ile davetin en çok konuşulan ismi oldu. 


Hazır saç aksesuarlarından bahsetmişken  marjinal seçimi ile törene damgasını buran bir diğer isim Sarah Jessica Parker'dan bahsetmemek olmaz. Davete H&M tasarımı ile katılan Parker oldukça iddialı gözüküyor.  


Geceye gizemli bir giriş yapan Anne Hathaway - Ralph Lauren tasarımı ile alışık olduğumuz klasik tarzının biraz dışına çıkmış. Vücut hatlarına pek uymayan kıyafeti görünce, eski klasik Anne Hathaway'i geri istememek elde değil. 


Gece de hanım hanımcık ve kibar Zac Posen tasarımı ile göz dolduran Katie Holmes tasarımcısı ile birlikte kameralara poz verdi. 


Sıra geldi fazla kiloları ile herkesi şaşırtan "Geyşa" konseptli Selena Gomez'e. Beyaz elbisesini çiçekli tacı ile tamamlayan genç yıldız seçiminde ki sırt dekoltesi ile fazla kiloları gizlemek yerine sergilemeyi tercih etmiş. 


Başarılı kombinlerden birini ortaya koyan Kate Hudson ise gold bir elbise ve onu tamamlayan saç aksesuarı ile boy gösterdi. 


Duru ve masum bir güzelliğe sahip olan Amanda Seyfried gece için tercihini beyaz bir elbiseden yana kullanmış. Ünlü oyuncunun beyaz elbisesini sık topladığı saçları ve kırmızı ruju ile tamamladığı görülüyor. 


Kardashian ailesinin Jenner koluna mensup Kendall Jenner ise Calvin Klein tasarımı yeşil bir elbiseyi tercih etti. Cesur bir sırt dekoltesine sahip olan bu elbiseyi düz siyah saçları ile tamamlayıp elbiseyi ön planda tutan Jenner galada konuşulan isimler arasındaydı. 


Gecenin iki asi meleği Miley Cyrus ve Cara Delevingne oldu. Miley Alexander Wang tasarımı bir elbise giyerken, Cara Stella McCartney tasarımı tulumu ve dövmeleri ile maskülen ve marjinal tavrını burada da gösterdi. 


Gecenin en renkli iki ismi ise Katy Perey ve Solange Knowles oldu. Marjinal ve dikkat çeken tasarımları üzerlerinde taşıyan bu iki isimden Katy Perry'nin elbisesi Jeremy Scott imzasını taşıyor. Solange ise Giles Deacon tasarımı bu elbisesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi  başardı. 


Gece de işlemeli ve transparan seçimleriyle Beyonce'den sonra damga vuran iki isim daha vardı. Kim Kardashian ve aşinası olduğumuz bu tarz kırmızı görünümlerine bir yenisi eklendi. Bu davette Roberto Cavalli tasarımını tercih eden Kardashian yine dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Diğer tarafta latin şarkıcı Jennifer Lopez ise kırmızı ve ekru renklerini barındıran Dior Haute Couture tasarımı bir elbise ile boy gösterdi. 


Sıra geldi VS'nin birbirinden güzel meleklerine. Rosie Huntington Whiteley , Adriana Lima ve Miranda Kerr galada boy gösteren melekler  arasındaydı.

Galadan geriye kalan diğer görüntüler ve tasarımları aşağıda görebilirsiniz. Severek okuduğunuz bir yazı olmuştur umarım. Yenileri için News With Rain'i takip etmeyi unutmayın. Sevgiler xx. 





Yagmuroncel

You May Also Like

0 yorum

Instagram